AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıkesire gitmek

Kahve falında balıkesire gitmek

Kahve falında balıkesire gitmek dertlerin biteceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, o işten ekmek yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında balıkesire gitmek gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Kahve falında balığa gitmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında balık yemeye gitmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında balıklı göle gitmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında balık almaya gitmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balıkçıya gitmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına delalettir.

Kahve falında balık tutmaya gitmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık avlamaya gitmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında balık avına gitmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir