AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık avına gitmek

Kahve falında balık avına gitmek

Kahve falında balık avına gitmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına delalettir.

Kahve falında balık avına gitmek gördüyseniz:

  • Öfkelenmeden bazı kişileri geri çevirmenin yolunu bulabilirsiniz.

Kahve falında balık avlamaya gitmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, Allah katında yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık avına gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine alamet eder.

Kahve falında karda ava gitmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, onunla yaşamını birleştireceğine delalet eder.

Kahve falında avusturyaya gitmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keklik avına gitmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avustralyauya gitmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında domuz avına gitmek evliyseniz eşle iyi geçime, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına inanılır.

Kahve falında avrupaya gitmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir