AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık almaya gitmek

Kahve falında balık almaya gitmek

Kahve falında balık almaya gitmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, gelirinin azalacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında balık almaya gitmek gördüyseniz:

  • Bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Kahve falında balık almaya gitmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine yorulur.

Kahve falında yumurta almaya gitmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına işarettir.

Kahve falında soğan almaya gitmek eğlence ve renk geleceğine, destek göreceğine işarettir.

Kahve falında abdest almaya gitmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında parfüm almaya gitmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine inanılır.

Kahve falında çorap almaya gitmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına inanılır.

Kahve falında uçakla almanyauya gitmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine yorulur.

Kahve falında köpek almaya gitmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir