AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığa gitmek

Kahve falında balığa gitmek

Kahve falında balığa gitmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına işarettir.

Kahve falında balığa gitmek gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız veya belli bir mesafede kaldığınız şeylerden hoşlanmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında balık avına gitmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında balığa gitmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında balıkçıya gitmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık almaya gitmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, yeni bir ortama girileceğine işaret eder.

Kahve falında balık haline gitmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balık tutmaya gitmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık avlamaya gitmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında balık yemeye gitmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir