AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık avlamaya gitmek

Kahve falında balık avlamaya gitmek

Kahve falında balık avlamaya gitmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, evleneceğinize rivayet eder.

Kahve falında balık avlamaya gitmek gördüyseniz:

  • Belli bir konu hakkında fikriniz alınabilir.

Kahve falında balık avlamaya gitmek hoş olaylar yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında balık avına gitmek iyi zamanlar geçireceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karda ava gitmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tüfekle ava gitmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avusturyaya gitmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keklik avına gitmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avrupaya gitmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, zorlukların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domuz avına gitmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir