AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıklı göle gitmek

Kahve falında balıklı göle gitmek

Kahve falında balıklı göle gitmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balıklı göle gitmek gördüyseniz:

  • İşiniz veya öğreniminizle ilgili bir gelişim için maddi desteğe ihtiyacınız olacak.

Kahve falında balıklı göle gitmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında göle gitmek kazançlarının gittikçe azalacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında göl balığı görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında gölde balık avlamak eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş gölde balık görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında gölde büyük balık tutmak rahatlığa ereceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göl ve balık görmek başarısız olacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gölde elle balık tutmak bir ömür olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir