AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık yemeye gitmek

Kahve falında balık yemeye gitmek

Kahve falında balık yemeye gitmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına inanılır.

Kahve falında balık yemeye gitmek gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında balık yemeye gitmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında yemenue gitmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, çok hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında yemek yemeye gitmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında tatlı yemeye gitmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balıklara yem vermek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, yeni planlar yapacağına yorulur.

Kahve falında balığa yem vermek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık yemi görmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında köpek balığına yem olmak yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir