AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçıp yakalanmak

Kahve falında kaçıp yakalanmak

Kahve falında kaçıp yakalanmak bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, sevinç ve mutluluğa, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaçıp yakalanmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kişiyle yapılan iş birlikleri, ortaklıklar ya da kurulan ilişkiler fayda getireceği gibi, mücadele içeriyor da olabilir.

Kahve falında kaçıp yakalanmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık yakalayıp kaçırmak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine işarettir.

Kahve falında ağıt yakanı görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında uygunsuz şekilde yakalanmak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında birinden kaçmak ve yakalanmak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yaka kartı görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında yakan top oynamak zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, dileklerin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin babasına yakalanmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir