AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya balık bırakmak

Kahve falında suya balık bırakmak

Kahve falında suya balık bırakmak kasasının daha çok para dolacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, güzel sözler işiteceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında suya balık bırakmak gördüyseniz:

  • Herkes sizden beklentiler konusunda açık olmayabilir.

Kahve falında suya balık bırakmak ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balıkları suya bırakmak eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balığı suya bırakmak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine rivayet eder.

Kahve falında balık yakalayıp bırakmak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balıkları denize bırakmak yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına inanılır.

Kahve falında balık tutup geri bırakmak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına yorulur.

Kahve falında denize balık bırakmak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, elindekileri de yitireceğine yorulur.

Kahve falında balığı denize bırakmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir