AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık tutup geri bırakmak

Kahve falında balık tutup geri bırakmak

Kahve falında balık tutup geri bırakmak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine inanılır.

Kahve falında balık tutup geri bırakmak gördüyseniz:

  • Doğru zaman gelene kadar ufak ya da büyük harekete geçmemekte fayda var.

Kahve falında balık tutup geri bırakmak iş dünyasında nam sahibi olunacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık tutup bırakmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuttuğu balığı geri bırakmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan tutup bırakmak sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına inanılır.

Kahve falında tutulmuş balık görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında balık tutup kaçırmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına inanılır.

Kahve falında balık tutup kesmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine inanılır.

Kahve falında tutulan balığı kaçırmak çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, yaşamının tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir