AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık bırakmak

Kahve falında balık bırakmak

Kahve falında balık bırakmak sıkıntılarını aşacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık bırakmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan bahanelerden uzak durmalısınız.

Kahve falında balığı denize bırakmak hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine işarettir.

Kahve falında suya balık bırakmak büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, moral bulacağına işaret eder.

Kahve falında balık tutup geri bırakmak büyük bir ortaklık yapılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık tutup bırakmak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında balıkları suya bırakmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, maaşının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göle balık bırakmak yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında denize balık bırakmak yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık bırakmak hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir