AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize balık bırakmak

Kahve falında denize balık bırakmak

Kahve falında denize balık bırakmak yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, günlerinin güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında denize balık bırakmak gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin olumlu tekliflerine şans tanımak isteyebilirsiniz.

Kahve falında balığı denize bırakmak darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına delalettir.

Kahve falında balıkları denize bırakmak çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, arkasından gıybet edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denize balık bırakmak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında suya balık bırakmak hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuttuğu balığı geri bırakmak dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına tabir olunur.

Kahve falında balık bırakmak ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında balık tutup geri bırakmak cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık yakalayıp bırakmak şerefli bir hayat süreceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir