AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin yakalayıp bırakmak

Kahve falında güvercin yakalayıp bırakmak

Kahve falında güvercin yakalayıp bırakmak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında güvercin yakalayıp bırakmak gördüyseniz:

  • Belli ilişki veya iş birliklerinizde de, benzer şekilde yararlı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında güvercin yakalayıp bırakmak büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan yakalayıp bırakmak yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık yakalayıp bırakmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında güvercini serbest bırakmak bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına işaret eder.

Kahve falında güvercin serbest bırakmak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin yakalamaya çalışmak huzursuzluklar ile boğuşacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göle balık bırakmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına işaret eder.

Kahve falında bebeği aç bırakmak girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir