AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık ve timsah görmek

Kahve falında balık ve timsah görmek

Kahve falında balık ve timsah görmek saygısını toplayacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, talihinin artacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık ve timsah gördüyseniz:

  • Uzun vadeli hedefleriniz veya amaçlarınız açısından ne kadar yol geldiğinizi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında timsah ve balık görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında balık ve timsah görmek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında timsah balığı görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurda timsah görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette timsah görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ufak timsah görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, diplomalarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında timsahın doğurduğunu görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında timsah pişirmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir