AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette timsah görmek

Kahve falında tuvalette timsah görmek

Kahve falında tuvalette timsah görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalette timsah gördüyseniz:

  • Sonuçta fazla bir şey değişmiyor her durumda mutlusunuz.

Kahve falında tuvalette timsah görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında timsahla dost olmak stresten uzaklaşılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi timsah görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ufak timsah görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında çok timsah görmek evliyse çocuk sahibi olacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında timsah eti görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında timsahtan kaçtığını görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda timsah öldürmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir