AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah balığı görmek

Kahve falında timsah balığı görmek

Kahve falında timsah balığı görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, ailesini utandırmayacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında timsah balığı gördüyseniz:

  • Görünen o ki, çeşit çeşit fırsata sahipsiniz.

Kahve falında timsah balığı görmek etrafına güzel insanların dolacağına, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına işaret eder.

Kahve falında timsah ve balık görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balık ve timsah görmek tüm keyfinin kaçacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında evde timsah görmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında timsahla dost olmak kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında akvaryumda timsah görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında timsah eti görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde timsah beslemek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir