AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık tutmak ve yemek

Kahve falında balık tutmak ve yemek

Kahve falında balık tutmak ve yemek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine inanılır.

Kahve falında balık tutmak ve yemek gördüyseniz:

  • Yanlış kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında balık tutmak ve yemek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ırmaktan balık tutmak çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında gölde büyük balık tutmak aile hayatında huzuru yakalayacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizden elle balık tutmak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında büyük sazan balığı tutmak zorlukların artacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine yorulur.

Kahve falında mavi balık tutmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dil balığı tutmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göl kenarında balık tutmak fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir