AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi balık tutmak

Kahve falında mavi balık tutmak

Kahve falında mavi balık tutmak mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, geriye doğru gideceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında mavi balık tutmak gördüyseniz:

  • Size ek gelir getirebilecek yollar arayabilir, yeteneklerinizi paraya çevirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında mavi balık tutmak rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu tutmak ele geçen fırsatların hayır getireceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına delalet eder.

Kahve falında büyük bir balık tutmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havada balık tutmak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, patron olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde büyük balık tutmak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük canlı balık tutmak aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, büyük bir servete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akarsuda elle balık tutmak biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine yorulur.

Kahve falında gemide balık tutmak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir