AnaSayfa / Genel / Kahve falında göl kenarında balık tutmak

Kahve falında göl kenarında balık tutmak

Kahve falında göl kenarında balık tutmak daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, derdin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında göl kenarında balık tutmak gördüyseniz:

  • Evde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında göl kenarında balık tutmak bazı sırların açığa çıkacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine işarettir.

Kahve falında deniz kenarında balık tutmak yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında gölde büyük balık tutmak var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında gölde elle balık tutmak zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına işaret eder.

Kahve falında gölde balık tutmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göl kenarında yılan görmek hayırlı işler yapacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına delalet eder.

Kahve falında göl kenarı görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında göl kenarında olmak iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir