AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük sazan balığı tutmak

Kahve falında büyük sazan balığı tutmak

Kahve falında büyük sazan balığı tutmak bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük sazan balığı tutmak gördüyseniz:

  • Siz fikrinizi söylediniz.

Kahve falında büyük sazan balığı tutmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında sazan balık tutmak devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında sazan balığı tutmak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük sazan balığı görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına delalettir.

Kahve falında büyük sazan balığı yakalamak uygulayacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok sazan balığı görmek mutlu olacağına ve güleceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aynalı sazan görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, borçların artacağına işaret eder.

Kahve falında sazan görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir