AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölde büyük balık tutmak

Kahve falında gölde büyük balık tutmak

Kahve falında gölde büyük balık tutmak neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine delalettir.

Kahve falında gölde büyük balık tutmak gördüyseniz:

  • Kontroldışına çıkan olaylar, sizi kötü göstermeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında gölde büyük balık tutmak geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına inanılır.

Kahve falında gölde balık tutmak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, duraklama yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gölde elle balık tutmak ibadete ağırlık verileceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında göl kenarında balık tutmak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, korkularının yok olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gölde büyük balık görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında oltayla büyük balık tutmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz balık tutmak huzursuz olacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına inanılır.

Kahve falında büyük canlı balık tutmak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir