AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde balık tutmaya çalışmak

Kahve falında denizde balık tutmaya çalışmak

Kahve falında denizde balık tutmaya çalışmak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir ortama gireceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde balık tutmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Olayları içinize atmayıp, bağırıp çağırırsanız hem ferahlarsınız hem anlaşmazlıkları önlemiş olursunuz.

Kahve falında denizde balık tutmaya çalışmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında denizde balık tuttuğunu görmek kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında denizden balık tuttuğunu görmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elini tutmaya çalışmak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, çok büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında oruç tutmaya çalışmak yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında balık tutmaya gitmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının tuttuğu balığı görmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının balık tuttuğunu görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir