AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun balık tuttuğunu görmek

Kahve falında oğlunun balık tuttuğunu görmek

Kahve falında oğlunun balık tuttuğunu görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, suç işleyeceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında oğlunun balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Eğlenceli programlar nedeniyle işinizi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında oğlunun balık tuttuğunu görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının tuttuğu balığı görmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında balık tutanları görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına inanılır.

Kahve falında tuttuğu balığı kaçırmak dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında buz tutmuş balık görmek iyileşeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalet eder.

Kahve falında tuttuğu balığı yemek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında balık tutan adam görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuttuğu balığı başkasına vermek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir