AnaSayfa / Genel / Kahve falında vurulduğunu hissetmek

Kahve falında vurulduğunu hissetmek

Kahve falında vurulduğunu hissetmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, hanesinin bollukla dolacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vurulduğunu hissetmek gördüyseniz:

  • Sağlıklı olmayan yerlerden veya durumlardan uzaklaşmalısınız.

Kahve falında vurulduğunu hissetmek fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında pişmanlık hissetmek insanlara yol göstereceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cinlerin geldiğini hissetmek kişinin zor günlerden geçeceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında ayak kokusu hissetmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gül kokusunu hissetmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, işlerini büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında karnındaki bebeği hissetmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, daha fazla gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile hissetmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına alamet eder.

Kahve falında ağırlık hissetmek yeni şeyler keşfedeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir