AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan yüzüğü seçmek

Kahve falında nişan yüzüğü seçmek

Kahve falında nişan yüzüğü seçmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, artık kötü günler yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında nişan yüzüğü seçmek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızdan veya özel ilişkinizden ayrılmaya eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında nişan yüzüğü seçmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, dertlerden kurtulmaya delalettir.

Kahve falında nişanlık seçmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine tabir olunur.

Kahve falında nişan elbisesi seçmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük seçmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalem seçmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına rivayet eder.

Kahve falında isim seçmek önemli kararlar alınacağına, büyük sorunların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kitap seçmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek seçmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir