AnaSayfa / Genel / Kahve falında isim seçmek

Kahve falında isim seçmek

Kahve falında isim seçmek hatalarından erken döneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında isim seçmek gördüyseniz:

  • Fazla talepkar görünmemeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında isim seçmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halı seçmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında nohut seçmek bazı engellerle karşılaşacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine yorulur.

Kahve falında gözlük seçmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına tabir olunur.

Kahve falında alyans seçmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine mezar seçmek dünyanın kendisine galip gelmesine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında küpe seçmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşya seçmek geçim sıkıntısına düşeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir