AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar seçmek

Kahve falında mezar seçmek

Kahve falında mezar seçmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında mezar seçmek gördüyseniz:

  • Muhteşem politik yeteneklerinizi kullanmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında mezar seçmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlık seçmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendine mezar seçmek hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar yeri seçmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında armut seçmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında isim seçmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına alamet eder.

Kahve falında çanta seçmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dondurma seçmek sürekli ağlamaklı olacağına, dertlerine derman bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir