Kahve falında ağır yürümek

Kahve falında ağır yürümek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağır yürümek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler bazı adımlar atmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında ağır yürümek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına alamet eder.

Kahve falında ağır hasta birini görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağır hastalandığını görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağır çanta taşıdığını görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağır hastayı iyileşmiş görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına delalettir.

Kahve falında ağır yorgan görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında sırtında ağır yük taşımak dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına yorulur.

Kahve falında kendini ağır hasta görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir