AnaSayfa / Genel / Kahve falında zorla gelinlik giymek

Kahve falında zorla gelinlik giymek

Kahve falında zorla gelinlik giymek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, işlerini boşvereceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, küs arkadaşların barışacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında zorla gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Aşırılıklar zarar verebilir.

Kahve falında zorla gelinlik giymek iç dünyasının da güzelleşeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zorla gelinlik giydiğini görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına rivayet eder.

Kahve falında zorla gelinlik giydirilmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başkasını gelinliğini giymek neşeli bir hayat süreceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında başkasını gelinlik giymek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine inanılır.

Kahve falında cenazede gelinlik giymek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek almak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında camide gelinlik giymek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir