Kahve falında camide gelinlik giymek

Kahve falında camide gelinlik giymek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kazancın günden güne daha da artacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, çok büyük yenilikler yapacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanarak olumsuz durumları olumluya çevirebilirsiniz.

Kahve falında camide gelinlik giymek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camide gelinlik görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında camide ayakkabı giymek kimden akıl soracağına, güzel işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında çok güzel bir gelinlik giymek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına delalet eder.

Kahve falında tekrar gelinlik giydiğini görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun gelinlik giydiğini görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, hobilerine eğileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının gelinliğini giymek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin gelinlik giydiğini görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, bazı konularda konuşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir