Kahve falında başkasını gelinliğini giymek

Kahve falında başkasını gelinliğini giymek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında başkasını gelinliğini giymek gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak veya bilgi paylaşmak doğru olmayabilir.

Kahve falında bir başkasının gelinlik giydiğini görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına delalet eder.

Kahve falında genç bir kızın gelinlik giydiğini görmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık birinin gelinlik giydiğini görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek istemek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, barış ve sevgi içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık beyaz gelinlik giymek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait gelinliği giymek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile olup gelinlik giymek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine yorulur.

Kahve falında isteksiz gelinlik giymek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir