AnaSayfa / Genel / Kahve falında zorla gelinlik giydirilmek

Kahve falında zorla gelinlik giydirilmek

Kahve falında zorla gelinlik giydirilmek ayrılanların kavuşacağına, karalar bağlayacağına, tartışmaların sona ereceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında zorla gelinlik giydirilmek gördüyseniz:

  • Biraz zaman tanımanız gerekebilir.

Kahve falında zorla gelinlik giydirilmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında zorla gelinlik giydiğini görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında zorla gelinlik giymek her şeyin iyiye doğru gideceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine yorulur.

Kahve falında akrabanın gelinlik giydiğini görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik altı giymek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik giymek gelin olmak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına inanılır.

Kahve falında gelinliği yırtık giymek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik giymek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir