Kahve falında gelinlik giymek almak

Kahve falında gelinlik giymek almak geçimin daha kolay hale geleceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler elde ettiğinizin veya neler başardığınızın farkında olmasalar da, aslında çok fazla şey elde ettiniz.

Kahve falında gelinliğini başkasının giydiğini görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında dantelli gelinlik giymek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, güzel davetler alacağına rivayet eder.

Kahve falında evli bir kişinin gelinlik giydiğini görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanının gelinlik giydiğini görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kızını gelinlik giymek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasına ait gelinlik giymek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında annenin kızının gelinlik giydiğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah çorap giymek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir