AnaSayfa / Genel / Kahve falında zorla gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında zorla gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında zorla gelinlik giydiğini görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, daha fazla para kazanacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında zorla gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Yönünüzü bizzat yapacağınız araştırmalara göre belirlemelisiniz.

Kahve falında zorla gelinlik giydirilmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zorla gelinlik giymek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına delalettir.

Kahve falında zorla gelinlik giydiğini görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük yaşta gelinlik giymek onlara değer vereceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek ama beğenmemek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında ikinci kez gelinlik giymek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına inanılır.

Kahve falında yağmurlu havada gelinlik giymek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında evli olduğu halde gelinlik giydiğini görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir