AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinliği yırtık giymek

Kahve falında gelinliği yırtık giymek

Kahve falında gelinliği yırtık giymek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinliği yırtık giymek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenip endişelerden kurtulabilirsiniz.

Kahve falında yırtık gelinlik giymek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında gelinliği yırtık giymek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, hırpalanacağına tabir olunur.

Kahve falında yırtık gelinlik görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, rahatsızlık vereceğine işarettir.

Kahve falında yırtık ayakkabı giymek kıtlığın meydana geleceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık şalvar giymek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine işaret eder.

Kahve falında yırtık tayt giymek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, sorunlarının günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtık tül çorap giymek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık siyah elbise giymek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir