AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik altı giymek

Kahve falında gelinlik altı giymek

Kahve falında gelinlik altı giymek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gelinlik altı giymek gördüyseniz:

  • Sizi yakından ilgilendiren her işte aynı yöntemi uygulayarak sonuca gitmeye çalışlın.

Kahve falında gelinlik altı giymek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin gelinlik aldığını görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin gelinlik aldığını görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstü siyah altı beyaz gelinlik görmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, kulluk derecesinin artmasına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik aldığını görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında krem rengi gelinlik giydiğini görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine işarettir.

Kahve falında kahverengi gelinlik giymek zarar etme riskini en aza indireceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik eldiveni giymek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir