AnaSayfa / Genel / Kahve falında ikinci kez gelinlik giymek

Kahve falında ikinci kez gelinlik giymek

Kahve falında ikinci kez gelinlik giymek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, yoksulluğa, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalettir.

Kahve falında ikinci kez gelinlik giymek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda diğerleri ya sizin gittiğiniz yoldan gidecekler ya da başka hiçbir seçenekleri olmadığını fark ederek sizin yolunuza dönecekler.

Kahve falında iki kez gelinlik giymek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ikinci kez gelinlik giymek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ikinci kez gelinlik giydiğini görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ikinci kez düğün yapmak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına tabir olunur.

Kahve falında askere ikinci kez gitmek darlık çektiği günlerini unutacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında aynı kişiyle ikinci kez evlenmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kezban görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine işarettir.

Kahve falında ikinci kez evlendiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir