AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli olduğu halde gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında evli olduğu halde gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında evli olduğu halde gelinlik giydiğini görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, kendi işini kuracağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında evli olduğu halde gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • İletişim kopukluğu ilişkilere zarar veriyor.

Kahve falında evli olduğu halde gelinlik giydiğini görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, kazancının artacağına, delalet etmektedir.

Kahve falında evli olduğun halde gelinlik giydiğini görmek eline haram para geçeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında evli olduğu halde gelinlik giymek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalet eder.

Kahve falında evli olmadığı halde evli olduğunu görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının artacağına inanılır.

Kahve falında evli olduğun halde evlenmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar olduğu halde evli olduğunu görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına işaret eder.

Kahve falında evli olduğu halde nişanlanmak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Kahve falında evli olmadığı halde bebek emzirmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir