AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük yaşta gelinlik giymek

Kahve falında küçük yaşta gelinlik giymek

Kahve falında küçük yaşta gelinlik giymek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, prestij kaybı yaşanacağına, kara kara düşünür olacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük yaşta gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olabilir veya olaylarla ilgili farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında küçük yaşta gelinlik giymek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı bir kadının gelinlik giydiğini görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birinin gelinlik giydiğini görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında küçük gelinlik giymek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük yaşta evlenmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük yaşta askere gitmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini yaşından küçük görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük yaşta nişanlanmak sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir