Kahve falında zorla el öpmek

Kahve falında zorla el öpmek ekmeğin ve paranın da artacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında zorla el öpmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın istediğiniz zamanlamayla devam etmeyeceğine dair işaretleri doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında zorla el öpmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, aniden evlilik kararı alacağına işarettir.

Kahve falında zorla birini öpmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında zorla dudaktan öpmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında birini zorla öpmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Kahve falında zorla elini tutmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında teyzenin elini öpmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın birinin elini öpmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının annesinin elini öpmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir