Kahve falında zorla birini öpmek

Kahve falında zorla birini öpmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, tartışmaların son bulacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine alamet eder.

Kahve falında zorla birini öpmek gördüyseniz:

  • Para kazanmanın farklı yolları sizi heyecanlandırabilir.

Kahve falında birini zorla öpmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zorla birini öpmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, yönetici makamına geleceğine işaret eder.

Kahve falında zorla dudaktan öpmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında zorla el öpmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zorla kaçırıldığını görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında zorla kaka yapmak kazancının azalmayacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zorla evlendirileceğini görmek ün sahibi birisi olunacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına yorulur.

Kahve falında zorla gelinlik giydiğini görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir