AnaSayfa / Genel / Kahve falında ziyarete dua etmek

Kahve falında ziyarete dua etmek

Kahve falında ziyarete dua etmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, elde edilecek menfaatlere, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, çok günah işleyeceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında ziyarete dua etmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, duygusal başlıklı konuları ya da maddi durumunuzu ilgilendiren konularda her şey lehinize çalışmaya başlıyor.

Kahve falında ziyarete gidip dua etmek anne baba hayır dualarının alınacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ziyarette dua ettiğini görmek kazancın daha da arttırılacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ziyarete dua etmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına delalettir.

Kahve falında ölüleri ziyaret etmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaş ziyaretine gitmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kabir ziyareti etmek zorlukları teker teker aşacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına işarettir.

Kahve falında ziyarete gittiğini görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker ziyaretine gitmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir