AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbe ziyaretine gitmek

Kahve falında türbe ziyaretine gitmek

Kahve falında türbe ziyaretine gitmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında türbe ziyaretine gitmek gördüyseniz:

  • Yeni başlayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında türbe ziyaretine gitmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine işarettir.

Kahve falında türbeyi ziyaret görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalettir.

Kahve falında mevlana türbesini ziyaret etmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında türbeleri ziyaret etmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına delalet eder.

Kahve falında türbe ziyaretinde bulunmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında evliya türbesini ziyaret etmek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında türbeyi ziyaret etmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliya türbesi ziyaret etmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir