AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishane ziyaretine gitmek

Kahve falında hapishane ziyaretine gitmek

Kahve falında hapishane ziyaretine gitmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, maddi çıkmazların biteceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapishane ziyaretine gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları büyütebilir veya olayları karşınızdaki kişiye büyüterek anlatabilirsiniz.

Kahve falında hapishane ziyaretine gitmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, işlerin eski haline döneceğine delalet eder.

Kahve falında hapishaneye ziyarete gitmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında hapishaneyi ziyaret etmek iş değişikliğine gidileceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hapishanede birini ziyaret etmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hapishaneye ziyarete gittiğini görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapishaneye ziyaret etmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hapishane ziyareti görmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına işarettir.

Kahve falında hapishaneye görüşe gitmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir