AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker ziyaretine gitmek

Kahve falında asker ziyaretine gitmek

Kahve falında asker ziyaretine gitmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, aşama göstermeyeceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, büyük bir gelir toplayacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında asker ziyaretine gitmek gördüyseniz:

  • Belli konuların net bir şekilde anlaşılmasını ya da belli anlaşmalarda karşılıklı beklentilerin açıkça kavranmasını sağlamanız gerekiyor.

Kahve falında asker ziyaretine gitmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker ziyaret etmek çok büyük kazanç elde edileceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaş ziyaretine gitmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, idealist kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında ziyarete gidip dilek dilemek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Kahve falında hastaneye ziyarete gitmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastane ziyaretine gitmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığa ziyarete gitmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacı ziyaretine gitmek ardından yeni bir işe gireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir