AnaSayfa / Genel / Kahve falında hedefine ulaşmak

Kahve falında hedefine ulaşmak

Kahve falında hedefine ulaşmak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, daha pozitif biri olacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında hedefine ulaşmak gördüyseniz:

  • Sözlerine dikkat etmezlerse ufak bir çatışma olabilir.

Kahve falında hedefe ulaşmak iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına yorulur.

Kahve falında hedefine ulaşmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına işaret eder.

Kahve falında zirveye ulaşmak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzüne ulaşmak insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliye ulaşmak zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağın zirvesine ulaşmak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında istediğine ulaşmak bereketli bir döneme girileceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine delalet eder.

Kahve falında birine ulaşmak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir