AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah kuşanmak

Kahve falında silah kuşanmak

Kahve falında silah kuşanmak her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, yardımının olacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah kuşanmak gördüyseniz:

  • Siz kendi bildiklerinize güvenerek ilerlemelisiniz.

Kahve falında silah kuşanmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kılıç kuşanmak uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zırh kuşanmak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla vurduğunu görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı çatışma arasında kalmak sorumlu tutacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında silah satın almak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine delalettir.

Kahve falında ayağına silah sıkmak kazancın yetmez olacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silah saldırısına uğramak kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir