AnaSayfa / Genel / Kahve falında zincirli kapı görmek

Kahve falında zincirli kapı görmek

Kahve falında zincirli kapı görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, zor günlerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında zincirli kapı gördüyseniz:

  • Hic ciddiye almayın, oluruna bırakın, çok kısa sürecek.

Kahve falında zincirli kapı görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kapı zinciri görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kapıda zincir görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında boynunda altın zincir görmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına işarettir.

Kahve falında altın zincir hediye almak kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynuna altın zincir takmak şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zincire bağlanmak olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın zincir bulmak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir