AnaSayfa / Genel / Kahve falında zincire vurulmak

Kahve falında zincire vurulmak

Kahve falında zincire vurulmak deşarj olacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, küskünlüklerin oluşacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında zincire vurulmak gördüyseniz:

  • Aşırılıklar veya aşırı tepkiler sorunlara neden olabilir.

Kahve falında zincire vurulmak borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına alamet eder.

Kahve falında zincirli köpek görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına işarettir.

Kahve falında boğazında altın zincir görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ağzından zincir çıkarmak gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine işaret eder.

Kahve falında altın zincir görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine inanılır.

Kahve falında kapıda zincir görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda altın zincir görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında boynuna zincir takmak çok iyi yerlere geleceğine, köşeye sıkıştıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir