AnaSayfa / Genel / Kahve falında zincirli köpek görmek

Kahve falında zincirli köpek görmek

Kahve falında zincirli köpek görmek yenileceğine, şifa bulacağına, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zincirli köpek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız size özel bir şey sunabilir.

Kahve falında zincirli köpek görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında köpek zinciri görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zincirlenmiş köpek görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında boynuna altın zincir takmak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın zincir almak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zincire vurulmak değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında zincirle birini dövmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine yorulur.

Kahve falında kapıda zincir görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir